Fxtec Pro1 combină în mod reuşit sliderul QWERTY cu Android 9.0; Telefon londonez prezentat la MWC 2019

894 ori
<b>Fxtec Pro1 combină în mod reuşit sliderul QWERTY cu Android 9.0; Telefon londonez prezentat la MWC 2019</b>MWC 2019 e o ocazie bună să iei contact şi cu produse care nu ştiai că există sau startupuri curajoase. Este şi cazul lui Fxtec Pro1, un telefon cu Android 9 şi o tastatură glisantă QWERTY. Vine de la o firmă din Londra şi avem

MWC 2019 e o ocazie bună să iei contact şi cu produse care nu ştiai că există sau startupuri curajoase. Este şi cazul lui Fxtec Pro1, un telefon cu Android 9 şi o tastatură glisantă QWERTY. Vine de la o firmă din Londra şi avem multiple imagini cu terminalul mai jos.

FXTEC Pro1

Acesta nu e un pliabil, ci un "glisabil", care aminteşte de un terminal Nokia de pe vremea lui Communicator, MeeGo sau Maemo. Vine cu procesor Snadpragon 835, 6 GB RAM şi un ecran Full HD de 6 inch AMOLED. Are slot microSD, baterie de 3200 mAh şi cameră duală în spate, de 12 MP + 5 MP. Intrigă prin tastatura QWERTY landscape, care glisează de sub ecranul înclinat la un unghi ideal pentru utilizare.

FXTEC Pro1

Fxtec Pro1 costă 649 de euro, cam piperat pentru ce dotări oferă. Ecranul este plasat la un unghi de 155 de grade pentru vizualizare şi tastatura pune la bătaie 5 rânduri de butoane, cu 64 de taste retroiluminate. Pentru selfie avem o cameră de 8 MP, iar Fxtec a pus şi un cititor de amprente montat lateral. Este inclusă şi o baterie de 3200 mAh, care aparent oferă până la 10 ore de convorbiri.

FXTEC Pro1

E clar un produs de nişă, dar cred că BlackBerry/TCL l-ar fi vândut la aceeaşi sumă. Practic plăteşti pentru nostalgia de a folosi un wannabe Nokia E7 sau Nokia N950. Fxtec e formată din foştii angajaţi care au lucrat la tastatura modul Moto Z Livermorium, una QWERTY care a dat chix după finanţarea pe Indiegogo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×