ZTE va aduce un smartphone 5G Axon la MWC 2019; Iată un teaser

487 ori
<b>ZTE va aduce un smartphone 5G Axon la MWC 2019; Iată un teaser</b>Deşi la nivel internaţional şi mai ales în SUA, ZTE nu are cea mai bună imagine, asta nu opreşte compania să vină cu inovaţii la MWC 2019. Chinezii au oferit un teaser în ultimele ore, care face aluzie la un telefon 5G ce va fi adus în Barcelona

Deşi la nivel internaţional şi mai ales în SUA, ZTE nu are cea mai bună imagine, asta nu opreşte compania să vină cu inovaţii la MWC 2019. Chinezii au oferit un teaser în ultimele ore, care face aluzie la un telefon 5G ce va fi adus în Barcelona.

Se pare că vom vedea şi un flagship nou Axon la MWC, cu procesor Snapdragon 855 şi suport 5G. Prezentarea sa oficială are loc pe 25 februarie 2019 şi vom fi acolo pentru a vă aduce un hands on. ZTE este un dezvoltator important de echipamente 5G în China şi a realizat deja teste în teren folosind un smartphone 5G în ianuarie.

A colaborat cu China Unicom în acest scop, iar testele au fost realizate în Shenzhen. Faţă de ceilalţi producători de soluţii 5G, ZTE ar fi printre puţinii care oferă soluţii end to end 5G. Prototipul lor de telefon oferă atât suport pentru benzile sub 6 GHz şi cele mmWave 5G mainstream. De la viitorul smartphone ZTE Axon ne aşteptăm să fie un succesor pe măsura lui ZTE Axon 9 Pro.

Acela venea în noiembrie 2018, cu ecran de 6.2 inch cu breton lat, procesor Snapdragon 855 şi baterie de 4000 mAh. Avea şi cameră duală de 12 MP + 20 MP. Acum aşteptăm un device cu procesor Snapdragon 855, probabil ecran mai mare, breton picătură, 8 GB RAM, cameră triplă dacă se poate şi aceleaşi difuzoare stereo care au făcut mereu impresie bună pe Axon-uri.

Aici puteţi vedea ce alte prezentări şi lansări aşteptăm de la MWC 2019.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×