Oppo îşi va prezenta telefonul pliabil la MWC 2019, în Barcelona

858 ori
<b>Oppo îşi va prezenta telefonul pliabil la MWC 2019, în Barcelona</b>Anul 2018 a fost unul tare reușit pentru Oppo, o companie ce în urmă cu doar câteva luni ne uimea odată cu lansarea lui Find X, un telefon deosebit, primul de pe piață care aduce un mecanism slider pentru camera foto. Astfel se contribuie

În ultima săptămână am observat tot mai multe brevete şi invenţii Oppo apărând online, semn că ne apropiem de showurile tech de început de 2019, unde brevetele se transformă în terminale reale. Azi aflăm că Oppo îşi va aduce primul telefon pliabil la MWC 2019, confirmarea venind chiar de la un oficial al companiei.

E vorba despre Product Manager-ul Chuck Wang, care a confirmat că Oppo va avea gata un prototip de prezentat în Barcelona la anul. Chiar dacă nu a dezvăluit specificaţiile terminalului, oficial a precizat şi că firma va livra un telefon 5G în 2020 şi ar avea de gând să lanseze primul device cu un decupaj inovator în ecran tot în acea perioadă.

Pliabilele vor fi la mare căutare în 2019, între brevete şi prezentări Samsung Galaxy F, tot mai multe scăpări legate de un terminal Huawei de acest tip şi apariţia unor indicii că LG a creat la rândul său un device de gen. Până şi Xiaomi ar avea aşa ceva în laboratoarele sale. Oppo a mai brevetat recent un ecran retractabil, care face telefonul aproape indestructibil, iar tot Oppo avea un brevet cu o balama foarte discretă pentru un pliabil în genul unei cărțo care se deschide.

Reţineţi că orice iniţiativă de gen de la Oppo se poate converti oricând într-un OnePlus pliabil, cele două fiind companii soră.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×