G0, un telefon concept Android creat de catre Tryi Yeh

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.869 ori
<b>G0, un telefon concept Android creat de catre Tryi Yeh</b>Designerul Tryi Yeh a creat concepte de telefoane mobile elegante in trecut, dar iata-l acum proiectand un potential urmas pentru HTC Hero, handsetul G0, prezent in imaginile de mai jos. Acest telefon Android este un slider neobisnuit, partea sa glisanta...

Designerul Tryi Yeh a creat concepte de telefoane mobile elegante in trecut, dar iata-l acum proiectand un potential urmas pentru HTC Hero, handsetul G0, prezent in imaginile de mai jos.

Acest telefon Android este un slider neobisnuit, partea sa glisanta dezvaluind doar camera incorporata si cateva taste multifunctionale si nu o tastatura QWERTY dupa cum ne-am fi asteptat. Tastele dezvaluite de mecanismul glisant sunt unele touch sensitive, care isi pot schimba functia dupa dorinta utilizatorului si modul de functionare al telefonului.

G0

Banuim ca handsetul va rula Android 2.0 si va veni cu un slot microSD, o memorie interna generoasa, Bluetooth 3.0 si o camera de cel putin 5 megapixeli. Toate acestea sunt speculatii si trebuie sa spunem ca acest concept nu arata la fel de bine ca HTC Hero, dar poate ca specificatiile sale compenseaza.

G0

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×