ASUS ZenFone 2 primeşte în aceste momente actualizarea la Android 6.0 Marshmallow, scapă de bloatware

1.212 ori
<b>ASUS ZenFone 2 primeşte în aceste momente actualizarea la Android 6.0 Marshmallow, scapă de bloatware</b>În vreme ce noi încă aşteptăm să ne vină în teste ASUS ZenFone 3, ne întoarcem puţin privirea spre ASUS ZenFone 2, care a început să primească actualizarea la Android 6.0 Marshmallow. Pachetul software vine la aproximativ un an după ce Marshmallow..

În vreme ce noi încă aşteptăm să ne vină în teste ASUS ZenFone 3, ne întoarcem puţin privirea spre ASUS ZenFone 2, care a început să primească actualizarea la Android 6.0 Marshmallow. Pachetul software vine la aproximativ un an după ce Marshmallow a fost lansat, dar e binevenit pe modelul care a adus 4 GB RAM în mainstream.

E impropriu spus "modelul" totuşi, pentru că ZenFone 2 a ajuns o serie uriaşă, cu cel puţin jumătate de duzină de variaţiuni internaţionale, de mărime, RAM, dimensiune de ecran şi altele. Vestea bună e că Marshmallow mai înlătura şi din bloatware pe aceste device-uri şi aduce obişnuitele funcţii Google Now on Tap, Doze şi administrarea mai bună a permisiunilor.

Cât despre bloatware, scăpăm de ASUS Email, ASUS Calendar şi ASUS Browser, iar odată cu actualizarea se instalează Facebook, Instagram şi Google Calendar. Actualizarea vine via OTA, sau dacă nu mai aveţi răbdare, găsiţi pachetul software aici. El ocupa 1.19 GB şi înlătura în total 21 de aplicaţii, deci reduce bloatware-ul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×