Pantech anunta noul telefon Sky IM-R470S, cu interfata 3D

Autor:  | Publicat în:  Pantech 2.202 ori
<b>Pantech anunta noul telefon Sky IM-R470S, cu interfata 3D</b>Anuntat la finalul lunii iunie, noul telefon 3G Pantech Sky IM-R470S vine cu o impresionanta interfata 3D (QBric), afisata pe un display touchscreen WVGA de 3.2 inchi. Acest telefon este in acelasi timp un PMP performant care vine cu suport DivX, XviD,...

Anuntat la finalul lunii iunie, noul telefon 3G Pantech Sky IM-R470S vine cu o impresionanta interfata 3D (QBric), afisata pe un display touchscreen WVGA de 3.2 inchi.

Acest telefon este in acelasi timp un PMP performant care vine cu suport DivX, XviD, H.264 si MPEG-4. Sky IM-R470S incorporeaza si un tuner digital TV DMB cu suport BGP (background play) si PIP (picture in picture). Memoria sa interna este de 4 GB, iar telefonul include si o camera de 3 megapixeli si modul GPS.

Pantech Sky IM-R470S

Din pacate, handsetul este disponibil doar in Korea deocamdata, dar poate ca vom avea sansa de a vedea UI-ul sau 3D in actiune si in tara noastra.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×