Noi telefoane din gama LG G6 gata să sosească în Europa; G6 Alpha și G6 Prime primesc trademark-ul

Autor:  | Publicat în:  LG 2.199 ori
<b>Noi telefoane din gama LG G6 gata să sosească în Europa; G6 Alpha și G6 Prime primesc trademark-ul</b>Pe piața europeană ar putea debuta în următoarele luni și noi smartphone-uri din seria LG G6, modele printre care se numără G6 Alpha și G6 Prime. Acestea tocmai ce au primit trademark în Europa și ca o presupune proprie ne gândim la posibilitatea ca

LG lansa cu câteva săptămâni în urmă telefoaneleLG G6 Pro și LG G6 Plus, modele derivate din flagshipul LG G6. Acum aflăm că noi variante sunt pe cale să ajungă și în Europa, de vreme ce LG G6 Alpha și LG G6 Prime tocmai au primit trademark-ul pe Bătrânul Continent.

Trademark LG

Ambele au fost listate pe o aplicație depusă de LG. Între timp alte două versiuni de G6 sunt așteptate să debuteze în Coreea de Sud in magazine. LG G6+ cel pe care îl știm deja se remarcă prin faptul că oferă suport pentru încărcare wireless pe anumite piețe și aduce 128 GB stocare. Vine la pachet cu căști B&O Play, modele premium de altfel.

LG G6 Pro are între timp 32 GB stocare și în rest păstrează în mare cam aceleași dotări cu LG G6. E curioasă această ramificare și diversificare a lui G6, mai ales că diferențele față de flagship nu sunt atât de mari. Există o teorie și că  ni s-ar pregăti un LG G6 Mini, dar despre el nu știm mare lucru.

Dacă mă întrebați pe mine LG G6 Alpha și LG G6 Prime sunt probabil variantele europene ale lui G6 Plus și Pro din Coreea de Sud.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×