Următorul telefon Google Pixel ar putea adopta un ecran curbat; Google Pixel 2 primește aportul LG Display

1.651 ori
<b>Următorul telefon Google Pixel ar putea adopta un ecran curbat; Google Pixel 2 primește aportul LG Display</b>După ce am aflat în urmă cu doar câteva ore faptul că Google plănuiește investiții de 880 milioane de dolari în linia de producție LG Display pentru panouri OLED destinate lui Pixel 2 și Pixel 2 XL, iată că acum apar și vești despre design-ul pe care

Google Pixel s-a numărat printre cele mai apreciate telefoane din anul 2016, prin prisma unei super camere şi a unei fluidităţi fantastice a platformei software. Zvonurile despre Google Pixel 2 au apărut de ceva vreme şi azi aflăm că terminalul ar putea avea un ecran curbat.

Informaţia vine pe fondul investiţiei Google de 880 de milioane de dolari în LG Display, pentru a îşi asigura panouri OLED pentru viitorul său smartphone. Nu ne miră să aflăm că Google doreşte ecrane curbate pe telefoanele sale viitoare, acestea fiind cel mai apreciat trend de design pe telefoane la ora actuală. Până şi Apple pregăteşte trecerea la această abodare, rezervând zeci de milioane de panouri la Samsung.

LG Display încă analizează oferta celor de la Google, mai ales că are şi alţi parteneri de mulţumit. Încă nu ştim cine va produce Google Pixel 2, deşi HTC are toate şansele de a fi fost aleasă din nou, făcând o treabă bună anul trecut. Pentru Pixel 3 lucrurile sunt mai interesante, existând deja licitaţii pentru producţia sa din partea HTC, LG, TCL şi Coolpad.

Se anunţă un smartphone foarte interesant şi mai presus de toate arătos, în vreme ce primul Google Pixel nu a fost chiar cel mai sexy, să o recunoaştem.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×