Google Gboard ne permite acum căutarea emoji-urilor dorite prin desenarea acestora

1.653 ori
<b>Google Gboard ne permite acum căutarea emoji-urilor dorite prin desenarea acestora</b>Cu siguranță tastatura virtuală Google Gboard vă este cunoscută și poate chiar o folosiți pe smartphone-ul vostru ce rulează Android. Dacă pe deasupra sunteți și un utilizator avid al emojiurilor atunci astăzi este ziua voastră pentru că Google tocmai

Dacă vă numărați printre utilizatorii Google Gboard care pe deasupra sunt și fani ai emoticoanelor, atunci astăzi este ziua voastră fericită pentru că dezvoltatorul aplicației de față aduce un feature exclusiv pentru entuziaștii emoji. Este vorba despre o actualizare ce permite căutarea de emoji-uri prin simpla desenare a caracterelor dorite într-o căsuță dedicată ce ia locul tastaturii qwerty în tot acest timp.

Gboard desenare emoji

În cazul în care vă gândiți că desenele voastre se vor transforma în emoji-uri noi, ei bine lucrurile nu stau chiar așa. Desenul realizat va fi urmat de o serie de sugestii de emoticoane similare din care puteți alege. Deși funcția de față nu este tocmai rapidă, ea este utilă atunci când suntem în căutarea unui emoji ceva mai special și îl putem căuta astfel prin desenarea sa. 

Gboard sugestii fraze

De asemenea, pe lângă această noutate cei de la Google introduc și o funcție de predicție a frazelor și nu doar a unui singur cuvânt cum se întâmpla până acum. Ca exemplu, o propoziție începută cu textul "What do" va fi urmată de o sugestie Google pentru o continuare de forma "you think".  Funcția de aici este disponibilă doar în limba engleză pentru început, cu promisiunea că suportul va sosi și pentru alte limbi în viitor. 

Pentru moment doar utilizatorii Android se pot bucura de acest update (descărcare de aici), urmând ca în scurt timp să îl vedem oferit și pe iOS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×