Galaxy A7 (2018) este primul smartphone Samsung cu cameră triplă; Iată ce promite la nivel de captură foto

2.802 ori
<b>Galaxy A7 (2018) este primul smartphone Samsung cu cameră triplă; Iată ce promite la nivel de captură foto</b>Pe neașteptate astăzi a debutat și smartphone-ul Samsung Galaxy A7 (2018), un terminal care nu a avut parte de prea multe scăpări înaintea lansării. Ce este inedit la noul smartphone este camera triplă din spate care îl transformă

După câteva leak-uri sosite în ultima săptămână iată că Samsung Galaxy A7 (2018) devine oficial astăzi pe piața din Coreea de Sud, un telefon care marchează o premieră pentru firma sud-coreeană, fiind primul smartphone Samsung echipat cu o cameră foto triplă în spate. Ca design acesta este similar lui Galaxy A8 Star, iar în materie de dotări hardware lucrurile stau relativ la fel după cum aflați din rândurile următoare.

Galaxy A7 2018

Începem desigur cu cea mai importantă dotare, adică modulul de 3 camere foto din spate compus dintr-un senzor principal de 24 megapixeli cu deschidere f/1.7, un senzor ultra-wide de 8 megapixeli cu deschidere f/2.4 și lentile wide la 120 grade, respectiv un al treilea senzor de 5 megapixeli (f/2.2) care are rolul de a capta informații despre adâncimea câmpului vizual.

Galaxy A7 2018

Această cameră triplă ne va permite realizarea de fotografii ultra wide fix precum putem pe modelele ASUS și LG, iar grație senzorului de 24 mpx și al celui de 5 mpx vom putea realiza fotografii deosebite cu blur în spate, nivelul de bokeh putând fi reglat. Se oferă aici și soluția de optimizare a scenelor ceea ce înseamnă că telefonul va ajusta automat caracteristici precum culoare, contrast și luminozitate pentru a fi oferite fotografii de calitate. 

Și în zona de captură selfie lucrurile stau la fel de bine, fiind oferită aici o cameră de 24 megapixeli care aduce un bliț LED ajustabil aparent. Avem și funcția Selfie Focus ce ne aduce Bokeh în fotografii, dar și modul Pro Lightning menit să imite iluminarea dintr-un studio profesional foto. 

Cât despre restul dotărilor, pe listă se află un ecran FHD+ de 6 inch cu tehnologie Super AMOLED, un procesor octa-core de 2.2 GHz, baterie de 3300 mAh și scanner de amprente plasat lateral. Telefonul cântărește 168 grame, măsoară 7.5 mm în grosime și va fi disponibil în următoarele configurații:

  • 4 GB RAM + 64 GB stocare (și slot microSD) 
  • 4 GB RAM + 128 GB stocare
  • 6 GB RAM + 128 GB stocare 
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×