Reduceri și Campanii Online #103: Azi PC Garage, Altex, eMAG, FashionDays [...]

678 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #103: Azi PC Garage, Altex, eMAG, FashionDays [...]</b>Dacă sunteți curioși să aflați ce noi campanii se mai desfășoară în online ați nimerit fix unde trebuie pentru că astăzi vă dezvăluim sub forma unei liste care sunt cele mai proaspete propuneri din partea retailerilor. Aveți pe final și detalii despre

Cei curioși să afle ce noi campanii mai desfășoară retailerii în online au nimerit fix unde trebuie pentru că în aceste articole din seria Reduceri și Campanii Online vă prezentăm sub forma unei liste cele mai proaspete propuneri din partea comercianților. De asemenea, la final de articol veți găsi și detalii despre un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul pe care l-a primit. Iată promoțiile de azi!

Produsul erou al zilei:

În ultima zi a campaniei Revoluția Prețurilor organizată de către eMAG mai puteți găsi și televizorul LED Horizon 39HL7330F la un preț special de numai 899 lei. Acesta este un smart TV chiar, unul ce aduce panou LED cu diagonală de 99 cm și rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Produsul de față are și un sistem audio cu putere de 16W, Wi-Fi și un consum de 45W.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×