Samsung Galaxy A9 (2018) este primul smartphone din lume cu 4 camere foto în spate; Ajunge și în România

4.913 ori
<b>Samsung Galaxy A9 (2018) este primul smartphone din lume cu 4 camere foto în spate; Ajunge și în România</b>Astăzi vine și lansarea lui Samsung Galaxy A9 (2018), primul smartphone din lume ce aduce 4 camere foto în spate - câte un senzor pentru fiecare situație întâlnită. Are parte de un pachet hardware mid-range și oferă ecran generos cu diagonală

Această zi de 11 octombrie ne-a adus multe lansări din zona smartphone, printre modelele dezvăluite numărându-se și Razer Phone 2, Nokia 3.1 Plus, dar și Samsung Galaxy A9 (2018) despre care vorbim în articolul de față. Acesta este primul smartphone din lume care aduce 4 camere foto în spate, telefon cu dotări din zona mid-range pe care îl puteți admira în galeria de imagini de mai jos!

Display și hardware

Galaxy A9 2018

În materie de dotări hardware acest smartphone ne aduce un ecran generos de 6.3 inch cu rezoluție Full HD+ de 2220 x 1080 pixeli și aspect 18.5:9, display cu tehnologie Super AMOLED ce ocupă aproximativ 80.5% din suprafața panoului frontal. Procesorul ales aici este o unitate octa-core Qualcomm Snapdragon 660 cu 4 nuclee tactate la 2.2 GHz și alte 4 nuclee tactate la 1.8 GHz.

Există variante cu 6 GB RAM + 128 GB stocare flash, respectiv 8 GB RAM + 128 GB stocare flash și vestea cea bună este că ambele oferă și slot pentru carduri microSD de până la 512 GB. 

Cameră foto

Galaxy A9 2018

Ajungem și la punctul principal de atracție, acela al camerei cvadruple din spate care aduce câte un senzor pentru fiecare situație întâlnită în cale. Senzorul principal este o unitate de 24 megapixeli cu deschidere f/1.7 ideală pentru fotografii de calitate și în condiții de iluminare scăzută.

Avem un senzor secundar de 10 megapixeli cu deschidere f/2.4 ce ne aduce zoom optic 2x, în vreme ce senzorul cu numărul 3, cel de 8mpx (f/2.4) dispune de lentile wide la 120 grade și este adresa capturii ultra-wide. Nu în ultimul rând, avem și senzorul cu numărul 4 - cel de 5 megapixeli (f/2.2) destinat capturii bokeh. 

Cât despre captura selfie, Samsung aduce aici o cameră frontală de 24 megapixeli cu deschidere f/2.0, HDR și filmare FHD.

Baterie și altele

La interiorul carcasei lui Samsung Galaxy A9 (2018) se regăsește o baterie generoasă de 3800 mAh care aduce și suport pentru încărcare rapidă. Printre alte dotări mai avem scanner-ul de amprente în spate, prezența unui port USB-C la bază, dar și cea a jack-ului audio 3.5 mm. Telefonul are și un buton fizic dedicat lui Samsung Bixby și mai întâlnim aici și suport pentru soluția de plăți Samsung Pay.

Preț și disponibilitate

Noul smartphone Samsung din seria A va ajunge pe piața din România chiar de luna viitoare și aflați că prețul estimativ este de 599 euro. Doritorii vor avea la dispoziție 3 variante de culoare după cum urmează: Caviar Black (negru), Lemonade Blue (albastru), respectiv Bubblegum Pink (roz).

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×