Galaxy Fold este numele final al pliabilului Samsung; Apar și randări înaintea lansării din această seară

1.806 ori
<b>Galaxy Fold este numele final al pliabilului Samsung; Apar și randări înaintea lansării din această seară</b>În această seară în cadrul evenimentului Samsung Unpacked 2019 vom vedea prezentate oficial atât smartphone-urile din seria Galaxy S10, cât și primul terminal pliabil al sud-coreenilor. Acesta a avut parte de un preview sub

În această seară în cadrul evenimentului Samsung Unpacked 2019 vom vedea prezentate oficial atât smartphone-urile din seria Galaxy S10, cât și primul terminal pliabil al sud-coreenilor. Acesta a avut parte de un preview sub formă de prototip pe finalul anului trecut iar acum vom asista la prezentarea versiunii comerciale care ar putea ajunge să coste chiar și 2000 dolari și să fie lansată în ediție limitată. 

Galaxy Fold

Până când vom vedea device-ul pe scena de la fața locului diseară, iată că sosește o informație de ultimă oră - aceea cu privire la numele oficial și final pe care terminalul îl va purta. Este vorba despre Galaxy Fold, informația fiind dezvăluită de către celebrul leaker Evan Blass în ultimele ore.

Totodată pe web și-au făcut apariția și o serie de randări aparent oficiale ce ne oferă o privire asupra design-ului pe care acest handset îl va adopta. Imaginea principală, cea de cover în cazul de față ne dezvăluie că telefonul va fi ceva mai diferit față de prototipul anterior văzut. Nu va avea un display extern, ci un singur panou care se va plia la mijloc unde se află și o balama specială.

Din randări pare a fi destul de slim și observăm o cameră duală în spate, portul USB-C la bază și o ramă metalică. În modul pliat vom putea utiliza un singur ecran probabil cu diagonală de aproximativ ~ 5 inch, în vreme ce odată pliat ni se va dezvălui un panou și mai generos de 7.3 sau 7.5 inch dacă ne uităm la speculațiile din ultima vreme.

Aflăm detaliile complete în această seară! 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×