Samsung Galaxy Fold ar fi numele final al primului telefon pliabil Samsung

1.120 ori
<b>Samsung Galaxy Fold ar fi numele final al primului telefon pliabil Samsung</b>Nici o zi fără un zvon despre pliabilul Samsung! Mai nou aflăm că terminalul se va numi Samsung Galaxy Fold, după speculații ce vorbeau despre denumiri că Galaxy F sau Galaxy X.

Nici o zi fără un zvon despre pliabilul Samsung! Mai nou aflăm că terminalul se va numi Samsung Galaxy Fold, după speculații ce vorbeau despre denumiri că Galaxy F sau Galaxy X.

Acest nume nou, Galaxy Fold a fost înregistrat oficial de către Samsung la o autoritate din Turcia. Numele de brand este categorizat drept Clasa 9, care include smartphone-uri și telefoane în general. Samsung nu e singură companie care vrea să folosească numele "Fold". LG a înregistrat recent numele LG Foldi, iar Huawei a înregistrat recent numele Mate Fold.

Samsung Galaxy Fold ar fi numele final al primului telefon pliabil Samsung

Primul pliabil Samsung ar trebui să vina cu două ecrane, deschizându-se ca o carte. Fiecare display are o diagonală de 4.58 inch, cu rezoluție de 850 x 1960 pixeli. Împreună creează un panou AMOLED de 7.3 inch cu rezoluție de 2152 x 1536 pixeli. O versiune specială de Android cu One UI peste va rulă pe device.

Samsung Galaxy Fold

Am văzut un prototip la SDC 2018 la început de luna, iar debutul variantei comerciale ar urmă să vina la MWC 2019, sau poate chiar la CES 2019. Și LG și Huawei au gata pliabilele în aceeași perioadă. Va reamintesc că la ultima strigare se vehicula un preț peste 2500 de dolari chiar pentru pliabilul Samsung și o producție limitată în prima fază.

Samsung încă definitivează aceste detalii, dar pe mine mă intrigă certificarea în Turcia. Asta indică disponibilitate globală, nu doar în Coreea de Sud, deci sunt șanse să vedem și la noi un Galaxy Fold în primăvară. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×