Cum ar putea arăta varianta final de smartphone pliabil Samsung? Vedem randări detaliate pentru un terminal deosebit

1.272 ori
<b>Cum ar putea arăta varianta final de smartphone pliabil Samsung? Vedem randări detaliate pentru un terminal deosebit</b>În urmă cu o săptămână sud-coreenii de la Samsung ne-au prezentat pe scena din cadrul conferinței dezvoltatorilor SDC 2018 un prim smartphone pliabil sub formă de concept, device care la prima vedere părea a fi tare butucănos, deși ni se

Evenimentul Samsung de săptămâna trecută ne-a adus și un preview pentru smartphone-ul pliabil pe care sud-coreenii îl pregătesc pentru debut anul viitor, un dispozitiv ce se va putea transforma rapid într-o tabletă. Prototipul pe care l-am văzut prezentat pe scenă părea a fi tare butucănos la prima vedere, Samsung sugerând că telefonul era ascuns într-o husă de protecție menită să îi ascundă design-ul.

Samsung Galaxy F

Deși există șanse ca lucrurile să fi stat astfel, în realitate sunt șanse și mai mari ca telefonul să aibă un design nefinalizat, cu muchii generoase în jurul ecranului pliabil și o grosime nu tocmai ideală. Totuși, Samsung mai are timp suficient pentru a realiza modificări acestui format, iar dacă lucrurile merg ca la carte am putea ca în final să primim ceva similar cu ce ni se prezintă în conceptul de aici.

Samsung Galaxy F

Imaginile pe care le vedeți vin din partea publicației Letsgodigital.com și prezintă un smartphone pliabil clar mai arătos decât ce am văzut pe scena de la SDC 2018, telefon care păstrează în mare formatul de tip carte. În față vedem un display super îngust care va fi utilizat pentru navigare rapidă și afișarea notificărilor, în vreme ce ecranul pliabil de 7 inch apare atunci când deschidem device-ul.

Avem aici parte de un ecran uriaș înconjurat de muchii destul de înguste, unul care are colțurile rotunjite fix precum întâlnim pe flagship-urile actuale. Conceptul este tare bine pus la punct, cu toate că unii nu apreciază acel ecran frontal. Pentru moment se pare că tehnologia permite doar un asemenea design, urmând ca pe viitor să avem ceva precum în brevetul de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×