Galaxy Flex ar putea fi numele primului smartphone pliabil Samsung; Apare și un nou teaser

919 ori
<b>Galaxy Flex ar putea fi numele primului smartphone pliabil Samsung; Apare și un nou teaser</b>În cadrul conferinței dezvoltatorilor Samsung ce are loc în perioada 6 - 7 noiembrie vom asista și la debutul primului smartphone pliabil din portofoliul sud-coreenilor. În tandem cu un teaser proaspăt dezvăluit descoperim și un trademark recent

Așa cum aflam în urmă cu aproximativ o săptămână, Samsung va organiza în perioada 6 - 7 noiembrie o conferință a dezvoltatorilor - eveniment care va marca totodată și debutul primului smartphone pliabil din portofoliul companiei sud-coreene. Încă de la aflarea acestei vești ne era prezentat un teaser oficial, dar astăzi avem parte de încă un material similar ce reconfirmă planurile Samsung.

Samsung

Pagina Samsung Mobile și-a schimbat imaginea de profil cu cea pe care o vedeți mai sus unde logo-ul firmei este pliat - aluzie la noul telefon pregătit pentru debut. În același timp descoperim că sud-coreenii au completat la data de 30 octombrie o aplicație de trademark pentru denumirea Samsung Infinity Flex pe care noul smartphone ar putea-o purta.

Ne gândim totuși la o variantă de genul Samsung Galaxy Flex, un nume cu mai mult impact parcă. Potrivit ultimelor zvonuri, acest telefon va avea o diagonală de peste 7 inch atunci când este deschis, sau 4.6 inch atunci când este pliat. Sunt certificate următoarele versiuni la ora actuală: SM-F900F, SM-F900N, respectiv SM-F900U și aflăm că spațiul de stocare va fi de până la 512 GB.

Așteptați-vă la o lansare limitată totuși și la prețuri ce vor gravita în jurul a 2000 euro. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×