Samsung Galaxy J2 (2016) nu este singurul telefon cu LED circular de notificări, Huawei Y3 II oferă același feature la prețul de 379 lei

2.924 ori
<b>Samsung Galaxy J2 (2016) nu este singurul telefon cu LED circular de notificări, Huawei Y3 II oferă același feature la prețul de 379 lei</b>Acum câteva zile sud-coreenii de la Samsung ne-au prezentat și smartphone-ul low-end Galaxy J2 (2016) - un telefon ce se face remarcat printr-un LED circular de notificări aflat în jurul camerei foto. Acest feature se pare că sosește și pe un alt device

Cu doar câteva zile în urmă cei de la Samsung anunțau și lansarea smartphone-ului Galaxy J2 (2016), telefon care la prima vedere nu părea fi foarte diferit față de predecesorul său. Totuși, sud-coreenii au adus la bord un LED de notificări ceva mai special, fiind vorba despre un inel ce înconjoară camera foto de pe spate, și care se va ilumina în diferite culori în funcție de notificările sau alertele primite.

Huawei Y3 II

Un lucru pe care îl descoperim astăzi, este acela că Galaxy J2 (2016) nu este singurul terminal de pe piață cu o asemenea funcție, alături de el aflându-se și modelul Huawei Y3 II. Dotarea în cauză nu ne-a fost semnalată la debutul telefonului din aprilie, dar iată că aceasta se află la pachet și este binevenită.

Dintr-un clip de prezentare proaspăt dezvăluit de către Huawei, putem vedea această funcție numită Rainbow Light în acțiune. Se remarcă aici o introducere mai inteligentă a LED-ului circular de notificări, acesta fiind practic ascuns în jurul camerei foto. Pe de altă parte în cazul modelului Samsung, avem o zonă generoasă în jurul camerei foto care semnalează prezența LED-ului colorat de notificări.

Aflați că Huawei Y3 II vine cu display IPS de 4.5 inch, cu un procesor quad-core MediaTek MT6735P de 1.3 GHz și cu 1 GB memorie RAM la bord. Prețul său este în acest moment de doar 379 lei la eMAG.ro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×