Samsung Galaxy S7 Active ar fi picat testul de rezistenţă al Consumer Reports; Ecranul dădea erori după scufundare (Video)

1.089 ori
<b>Samsung Galaxy S7 Active ar fi picat testul de rezistenţă al Consumer Reports; Ecranul dădea erori după scufundare (Video)</b>Cu toate că Samsung promovează smartphone-ul Galaxy S7 Active drept un device rezistent la apă, se pare că telefonul nu este complet etanș. Ca dovadă primim astăzi un test de rezistență din partea Consumer Reports

Cei de la Consumer Reports analizează şi testează diferite produse pentru a vedea în ce măsură se pliază ele pe dorinţele publicului. Cel mai nou astfel de test implică un Samsung Galaxy S7 Active, care teoretic face faţă la intemperii şi apă, dar în realitate... nu prea.

Disponibil în excluisivitate prin operatorul AT&T în SUA, terminalul vine cu rating IP68, pentru rezistenţa la apă. Astfel, el e capabil să fie scufundat în 1.5 metri de apă timp de până la 30 de minute şi să scape fără probleme. Certificarea IP indică şi protecţia contra prafului. Cei de la Consumer Reports au verificat aceste calităţi ale terminalului, scufundându-l într-un acvariu cu înălţimea apei puţin sub 1.5 metri şi au pornit un cronometru la 30 de minute.

După ce handsetul a fost scos din acvariu, el avea dungi verzi afişate pe ecran şi bule pătrunseseră în spatele lentilelor camerelor. Testul a fost repetat pe un alt model Galaxy S7 Active şi rezultatul a fost similar. A fost descoperită şi apă în zona slotului SIM şi umezeală în zona camerelor. În schimb Galaxy S7 şi S7 Edge au trecut cu brio testele lor, deci nu e de mirare că se afla la vârful ierarhie Consumer Reports.

Nu e prima oară când autoritatea nu înscrie în rankinguri un telefon din cauza unui eşec de test, pentru că în 2011 iPhone 4 pățea la fel din cauza problemelor cu semnalul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×