Samsung Galaxy Folder 2 (SM-G1600) acum certificat și de către TENAA; iată-l în imagini

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.707 ori
<b>Samsung Galaxy Folder 2 (SM-G1600) acum certificat și de către TENAA; iată-l în imagini</b>După ce ieri vă informam că smartphone-ul cu clapetă Samsung Galaxy Folder 2 tocmai ce a primit certificarea TENAA, iată că acum aflăm că modelul de față a trecut și de testele TENAA. Vedem astfel fotografii cu noul terminal, dar și aflăm o serie de

Nu doar phablet-ul Galaxy Note 7 se pregătește de lansare în perioada următoare, ci și un model mai accesibil ca preț ce va debuta pe piața din China aparent. Este vorba despre Galaxy Folder 2 (SM-G1600), terminal cu clapetă care după ce ieri primea certificarea din partea agenției Bluetooth SIG, este acum certificat și de către TENAA. Vedem astfel o serie de fotografii cu noul terminal, și află ce specificații ne rezervă acesta.

Samsung Galaxy Folder 2

Descoperim că telefonul va sosi cu display de 3.8 inch (800 x 480 pixeli), cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 425 de 1.4 GHz și cu 2 GB memorie RAM. Capacitatea de stocare internă este de 16 GB, și mai întâlnim aici o cameră foto principală de 8 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli, suport pentru două cartele SIM și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Se pare că această versiune certificată de către TENAA și denumită SM-G1600, este una de tip dual-SIM ce va fi introdusă pe piața chineză unde acest stil de smartphone-uri încă mai sunt la modă. Ca design acest model pare a fi unul destul de comun, fără elemente extra aduse la pachet. Carcasa este una din policarbonat ce aduce un finisaj metalic.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×