Samsung Galaxy Folder 2 (SM-G1600) acum certificat și de către TENAA; iată-l în imagini

1.828 ori
<b>Samsung Galaxy Folder 2 (SM-G1600) acum certificat și de către TENAA; iată-l în imagini</b>După ce ieri vă informam că smartphone-ul cu clapetă Samsung Galaxy Folder 2 tocmai ce a primit certificarea TENAA, iată că acum aflăm că modelul de față a trecut și de testele TENAA. Vedem astfel fotografii cu noul terminal, dar și aflăm o serie de

Nu doar phablet-ul Galaxy Note 7 se pregătește de lansare în perioada următoare, ci și un model mai accesibil ca preț ce va debuta pe piața din China aparent. Este vorba despre Galaxy Folder 2 (SM-G1600), terminal cu clapetă care după ce ieri primea certificarea din partea agenției Bluetooth SIG, este acum certificat și de către TENAA. Vedem astfel o serie de fotografii cu noul terminal, și află ce specificații ne rezervă acesta.

Samsung Galaxy Folder 2

Descoperim că telefonul va sosi cu display de 3.8 inch (800 x 480 pixeli), cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 425 de 1.4 GHz și cu 2 GB memorie RAM. Capacitatea de stocare internă este de 16 GB, și mai întâlnim aici o cameră foto principală de 8 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli, suport pentru două cartele SIM și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Se pare că această versiune certificată de către TENAA și denumită SM-G1600, este una de tip dual-SIM ce va fi introdusă pe piața chineză unde acest stil de smartphone-uri încă mai sunt la modă. Ca design acest model pare a fi unul destul de comun, fără elemente extra aduse la pachet. Carcasa este una din policarbonat ce aduce un finisaj metalic.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×