Samsung Galaxy S5 Prime (SM-G906S) primește certificare din partea FCC

1.162 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Prime (SM-G906S) primește certificare din partea FCC</b>După numeroase scăpări de imagini cu o posibilă variantă Prime a lui Galaxy S5, iată că astăzi ni se aduc la cunoștiință o serie de informații ce confirmă lansarea pe piață a acestui nou produs. Astfel, aflăm că FCC (Agenția Națională...

După numeroase scăpări de imagini cu o posibilă variantă Prime a lui Galaxy S5, iată că astăzi ni se aduc la cunoștiință o serie de informații ce confirmă lansarea pe piață a acestui nou produs. Astfel, aflăm că FCC (Agenția Națională de certificare din US) a aprobat versiunea SM-G906S, terminal ce este nimeni altul decât Galaxy S5 prime.

Potrivit FCC, Galaxy S5 Prime va sosi în 3 variante care vor sosi la diferiți operatori din Coreea de Sud. Printre dotările acestuia se vor număra un display Quad HD de 5.3 inch cu rezoluție 2560x1440 pixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon 805, 3 GB de memorie RAM și Android 4.4.3 KitKat.

Samsung Galaxy S5 Prime (SM-G906S) primește certificare din partea FCC

Deși zvonurile vorbesc despre faptul că S5 Prime va dispune și de o carcasă realizată din materiale premium, cel mai posibil aluminiu, s-ar putea ca denumirea Prime să vină de la noile componente hardware ce au fost implementate. Rămâne să vedem când va fi anunțat oficial acest nou device.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×