Galaxy on Fire 2 HD Review: un univers cosmic imens, un shooter spațial excelent (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.341 ori
<b>Galaxy on Fire 2 HD Review: un univers cosmic imens, un shooter spațial excelent (Video)</b>Galaxy on Fire 2 HD este disponibil pe iOS de ceva vreme și pe terminalele cu procesor Tegra, dar exclusivitatea acestora din urmă a expirat și acum a venit rândul unei lansării pe Android. Acest joc este compatibil cu peste 200 de device-uri...

Galaxy on Fire 2 HD este disponibil pe iOS de ceva vreme și pe terminalele cu procesor Tegra, dar exclusivitatea acestora din urmă a expirat și acum a venit rândul unei lansării pe Android. Acest joc este compatibil cu peste 200 de device-uri Android,iar noi l-am testat pe Allview Viva Q8.

Titlul este disponibil gratuit și a funcționat excelent pe tableta quad core Allview. Acesta este un action RPG cu elemente de shooter spațial, iar meritele aparțin companiei Fishlabs aici. Jocul oferă o grafică high end, iar galaxiile și planetele arată excelent și mai ales efectele de iluminare se remarcă. Povestea este simplă: sunteți căpitanul Keith T. Maxwell, care a călătorit cu nava sa 35 de ani în viitor, trezindu-se într-un univers în care rasele extraterestre au noi relații, alianțe și colonii.

Veți explora peste 30 de sisteme solare în căutarea adevărului și veți avea la dispoziție peste 100 de planete, staii spațiale și peste 50 de navete customizabile. Titlul suporta servicii Google Play Games, permite upgradarea navelor și include sute de arme și powerup-uri. Pe lângă misiunile asociate poveștii, veți putea efectua misiuni secundare, livra încărcături, prinde pirați spațiali sau mineri pe meteoriți.

Galaxy on Fire 2 HD Review​

Sunetul este unul orchestral, potrivit peisajului cosmic, iar jocul poate provoca dependenta, mai ales dacă vreți să descoperiți noi planete. Luptele cu nave inamice sunt puțin confuze din cauza controlului și a conceptului de sus/jos total diferit de experiența unui avion de luptă. îi acordăm lui Galaxy on Fire 2 HD o notă de 9 din 10 și e un joc excelent pentru cei pasionați de spațiul cosmic. îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
​

Allview Viva Q8, prețuri actualizate:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×