Prețuri la resigilate În picaj la eMAG.ro: HTC One la 2.200 de lei, Galaxy Note 2 la 1.649 lei

2.438 ori
<b>Prețuri la resigilate În picaj la eMAG.ro: HTC One la 2.200 de lei, Galaxy Note 2 la 1.649 lei</b>eMAG.ro are o serie de reduceri speciale și la resigilate, adică acele produse al căror ambalaj a fost desfăcut sau prezintă semne minore de utilizare. Aceste resigilate au parte de același regim de garanție ca&nbsp;și alte produse eMAG.ro. &nbsp;...

eMAG.ro are o serie de reduceri speciale și la resigilate, adică acele produse al căror ambalaj a fost desfăcut sau prezintă semne minore de utilizare. Aceste resigilate au parte de același regim de garanție ca și alte produse eMAG.ro.

Starea fiecărui produs de acest gen e menționată pe pagina sa aferentă, iar aceste gadgeturi pot fi returnate în 30 de zile, după cum e regula obișnuită. Printre cele mai interesante oferte am găsit un Samsung Galaxy Tab 3 8.0 de 16 GB cu preț de 1.749 lei sau o tabletă Galaxy Tab 3 10.1, care tocmai a primit review de la noi și costă doar 1.499 lei în varianta resigilată. Terminalul vine cu CPU dual core Intel si 16 GB memorie interna.

Printre telefoane găsim un HTC One resigilat la prețul de 2.199 lei, în vreme ce un Xperia Z costă 1.899 lei, iar Samsung Galaxy Note II ajunge la 1.649 lei. Nici modelele Windows Phone nu lipsesc de aici, cu un Nokia Lumia 920 negru costând de la 1.599 lei, în versiunea resigilata. Am descoperit chiar și un iPhone 5 resigilat la preț de doar 2.549 lei, iar pe restul produselor vă lăsăm pe voi să le descoperiți.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×