Imagini noi și detaliate cu iPhone 5S și iPhone 5C disecate și analizate

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.532 ori
<b>Imagini noi și detaliate cu iPhone 5S și iPhone 5C disecate și analizate</b>Am văzut practic orice ipostază posibilă cu iPhone 5S și 5C, iar astăzi descoperim o serie de imagini detaliate, cu cele două handseturi disecate și expuse camerei. Fotografiile au fost publicate pe blogul lui Sonny Dickson, o sursă de încredere...

Am văzut practic orice ipostază posibilă cu iPhone 5S și 5C, iar astăzi descoperim o serie de imagini detaliate, cu cele două handseturi disecate și expuse camerei. Fotografiile au fost publicate pe blogul lui Sonny Dickson, o sursă de încredere când vine vorba de scăpări legate de produse Apple.

Vedem cabluri, componente și hardware intern, cu o galerie uriașă în linkul sursă. Aceeași culori vii ale lui iPhone 5C sunt prezente în cazul carcasei din plastic și toate componentele expuse aici au dimensiuni mici și duc cu gândul la o inginerie migăloasă, specifică Apple. Lansarea de pe 10 septembrie a acestor terminale, dacă e reală ar fi cea mai nespectaculoasa de până acum, de vreme ce știm TOT ce se poate afla despre iPhone-urile noi.

iPhone 5S

Ce-i drept Apple nu prea dezvăluie specificații hardware clare nici la evenimente de lansare, deci nu putem avea pretenții să aflăm deja cantități de RAM sau identitatea procesoarelor. Remarcăm și prezența unui bliț dual LED lângă camera de pe iPhone 5S, în vreme ce iPhone 5C are un bliț LED. Mai așteptați cu aceeași nerăbdare lansarea de pe 10 septembrie?

iPhone 5S

iPhone 5C

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×