Galerie de imagini cu Samsung F700

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.262 ori
<b>Galerie de imagini cu Samsung F700</b>Recent-prezentatul terminal ne-a incantat in cadrul CeBIT 2007 si avem poze care sa doveadeasca ca Samsung isi merita renumele. Acum F700 se dezvaluie din nou in cadrul CTIA si noi poze sunt disponibile: Probabil nu realizati cat de mic este acest...

Recent-prezentatul terminal ne-a incantat in cadrul CeBIT 2007 si avem poze care sa doveadeasca ca Samsung isi merita renumele. Acum F700 se dezvaluie din nou in cadrul CTIA si noi poze sunt disponibile:

Probabil nu realizati cat de mic este acest terminal de fapt...comparati-l doar cu mainile persoanei care il tine in imagine. Din primele poze date publicitatii am fi putut jura ca acest telefon este mult mai mare, comparabil chiar cu un Hermes. Daca aflati si specificatiile sale tehnice - HSUPA, HSDPA de 7.2 Mbps, tastatura QWERTY slide-out si o camera de 5 megapixeli, va veti da seama ca F700 este totusi un "mic urias".

Si toate acestea incluse intr-un telefon mare cat un baton de ciocolata de marime medie. Totusi exista si defecte ale lui F700, capitolul tastatura- bara Space a fost prost plasata, prea aproape de marginea inferioara a terminalului, fix intre tastele de pe ultimul rand. Detalii despre sistemul de operare nu cunoastem inca, dar am avut placerea sa punem mana pe un astfel de terminal in cadrul CeBIT 2007 si va putem prezenta pozele cu F700 in cadrul galeriei de imagini atasate acestui articol (click pe imaginea de mai sus).

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×