BenQ permite porcusorului P51 sa zboare

Autor:  | Publicat în:  BenQ 1.329 ori
<b>BenQ permite porcusorului P51 sa zboare</b>Oare chiar e adevarat? La un an dupa ce a fost anuntat P51, BenQ a scos pe piata in sfirsit blestematul obiect dincolo de granitele Chinei&hellip; si ale Singaporelui si Turciei, se pare. Nu pare sa fie nimic nou la acest set aprobat de FCC: GSM/GPRS cu...

Oare chiar e adevarat? La un an dupa ce a fost anuntat P51, BenQ a scos pe piata in sfirsit blestematul obiect dincolo de granitele Chinei… si ale Singaporelui si Turciei, se pare.

Nu pare sa fie nimic nou la acest set aprobat de FCC: GSM/GPRS cu patru benzi (nici macar EDGE), 802,11b/g WIFI, GPS, A2DP Bluetooth, slot SDIO, si camera 1,3 megapixeli cu ecran touchscreen LCD QVGA de 2,83 inci, pe platforma Windows Mobile 5.0 pentru Pocket PC. Putin cam ruginit pentru o inaugurare in 2007.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×