BenQ permite porcusorului P51 sa zboare

Autor:  | Publicat în:  BenQ 1.342 ori
<b>BenQ permite porcusorului P51 sa zboare</b>Oare chiar e adevarat? La un an dupa ce a fost anuntat P51, BenQ a scos pe piata in sfirsit blestematul obiect dincolo de granitele Chinei&hellip; si ale Singaporelui si Turciei, se pare. Nu pare sa fie nimic nou la acest set aprobat de FCC: GSM/GPRS cu...

Oare chiar e adevarat? La un an dupa ce a fost anuntat P51, BenQ a scos pe piata in sfirsit blestematul obiect dincolo de granitele Chinei… si ale Singaporelui si Turciei, se pare.

Nu pare sa fie nimic nou la acest set aprobat de FCC: GSM/GPRS cu patru benzi (nici macar EDGE), 802,11b/g WIFI, GPS, A2DP Bluetooth, slot SDIO, si camera 1,3 megapixeli cu ecran touchscreen LCD QVGA de 2,83 inci, pe platforma Windows Mobile 5.0 pentru Pocket PC. Putin cam ruginit pentru o inaugurare in 2007.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×