Gama de terminale Huawei Nova se mărește odată cu modelul Nova Lite+ ce tocmai a fost certificat de GCF

1.396 ori
<b>Gama de terminale Huawei Nova se mărește odată cu modelul Nova Lite+ ce tocmai a fost certificat de GCF</b>În ultimele câteva luni cei de la Huawei au adus pe piață numeroase terminale din zona mid-range care au creat confuzie printre utilizatori. Spunem asta pentru că avem practic un terminal similar ce ajunge pe piață sub 3 denumiri diferite, exemplu fiind

Ultimele smartphone-uri mid-range pe care Huawei le-a adus pe piață au creat mare confuzie printre utilizatori și asta pentru că un produs a ajuns să fie lansat sub 3 sau chiar mai multe denumiri la vânzare. Un exemplu cum nu se poate mai bun este Huawei P9 Lite (2017) - telefon ce este comercializat și drept Huawei P8 Lite (2017), Honor 8 Lite, Huawei Nova Lite, dar și Huawei GR3 (2017).

Huawei Nova Lite+

Din câte se pare această idee de marketing a celor de la Huawei continuă și aflăm astăzi faptul că pe lista de lansări a companiei se află și modelul Nova Lite+ care la bază este recent lansatul Enjoy 7 Plus. Descoperim că Nova Lite+ tocmai ce a bifat certificarea din partea GCF (Global Certification Forum) care ne confirmă prezența suportului 4G LTE Cat.6 la bord.

Terminalul cu numărul de serie TRT-LX1 va sosi cu display HD de 5.5 inch, cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 435 și cu 3 sau 4 GB RAM în funcție de varianta aleasă. Ca un detaliu extra, aflați că acest Huawei Nova Lite+ a.k.a Honor Enjoy 7 Plus, va ajunge a fi comercializat și sub denumirea de Huawei Y7 foarte curând. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×