Posterul oficial al lui Huawei Nova 2, Nova 2 Plus apare pe web; Avem variante de culoare confirmate

Autor:  | Publicat în:  Huawei 679 ori
<b>Posterul oficial al lui Huawei Nova 2, Nova 2 Plus apare pe web; Avem variante de culoare confirmate</b>Chinezii de la Huawei pregătesc și introducerea pe piață a smartphone-urilor Nova 2 și Nova 2 Plus, handset-uri ce vor aduce camere duale la pachet. Astăzi vedem un poster oficial pentru lansarea acestor două terminale și descoperim astfel ce variante

Cu câteva zile în urma aflam că Huawei Nova 2 şi Huawei Nova 2 Plus vor fi prezentate oficial pe 26 mai, la acea vreme descoperind şi o parte din dotările terminalelor. Tot atunci apăruse un poster cu rol de teaser şi o siluetă misterioasă. Astăzi se dezvăluie varianta completă a posterului, cu o celebritate asiatică în prim plan, ţinând unul din cele două noi telefoane in mână.

Huawei Nova 2

Scăparea menţionează foarte clar numele telefoanelor şi vedem ca şi la predecesorii Nova şi Nova Plus o axare pe funcţia selfie. Observăm şi care sunt variantele de culoare ale nou veniţilor şi anume albastru, verde (probabil faimosul Greenery) şi roz. Mai este confirmată şi camera duală din spate şi din ce am înţeles senzorii aceştia nu primesc aportul tehnologiei Leica.

Uitându-ne la designul antenelor, el este inspirat de la Huawei P10, la rândul său inspirat de iPhone 7 şi Meizu Pro 6. Ambele telefoane au fost deja certificate de TENAA şi ne aşteptam să aibă diagonale de 5.2 inch şi respectiv 5.5 inch. Corpurile vor fi metalice, iar la bord ar trebui să găsim 3 sau 4 GB RAM, 32 GB stocare, slot microSD şi probabil un procesor Snapdragon din generaţia nouă.

Aflăm mai multe pe 26 mai, atunci când şi Gionee îşi va prezenta flagship-ul cu 4 camere de altfel. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×