Germanos și-a relansat site-ul. În sfârșit!

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 1.484 ori
<b>Germanos și-a relansat site-ul. În sfârșit!</b>Mare veste. Uite că în sfârșit a fost relansat și site-ul Germanos.ro. Acum a mai rămas Cosmote.ro să treacă printr-un facelift serios sau mai degrabă să fie regândit de la zero. Intru destul de des pe Germanos.ro. Mă interesează ofertele lor...

Mare veste. Uite că în sfârșit a fost relansat și site-ul Germanos.ro. Acum a mai rămas Cosmote.ro să treacă printr-un facelift serios sau mai degrabă să fie regândit de la zero. Intru destul de des pe Germanos.ro. Mă interesează ofertele lor și de obicei eu sunt cel care scrie despre produsele intrate în portofoliul operatorilor de telefonie. Asta și pentru că ei nu știu să comunice. De la Germanos sau Cosmote nu prea se dau comunicate de presă cu vreo lansare, în afară de iPhone 5. Trebuie să cauți la sursă sau să vânezi catalogul de prin magazine, dar să trecem peste asta.
​

Au inclus câteva chestii noi și utile care nu stricau  a fi implementate mai de mult, dar știți cum sună proverbul: Mai bine mai târziu decât niciodată.

a. Opțiunea de comandă - devine un magazin online ca atare și nu doar unul în care se fac precomenzi. Totuși, va trebui să te deplasezi la cel mai apropiat magazin Germanos spre a ridica produsul.
b. Localizarea magazinelor prin intermediul Google Maps;
c. Informații mai detaliate despre produs și posibilitatea de a filtra produsele în funcție de mai multe categorii, se pot face comparații între diverse telefoane, etc.

Apreciez faptul că acum se mișcă mai repede, o interfață ce se apropie de ceea ce consider normal pentru un site în 2013, îmi arată prețurile la diferite abonamente.

Declarație oficială:

Ne dorim ca acest nou website să optimizeze experiența utilizatorilor și să crească productivitatea, prin reducerea activităților precedente vânzării. Oferim astfel tuturor celor pasionați de tehnologie o navigare mai plăcută și mai eficientă printre produsele și serviciile noastre, pornind de la obiceiurile de consum online și interesele utilizatorilor în privința afișării produselor și a informațiilor despre acestea. Angajații magazinelor vor continua să aibă un rol esențial în filozofia noastră de a «conecta cu tehnologia», furnizând clienților detalii despre cele mai noi smartphone-uri, tehnologii și tendințe actuale sau viitoare. Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE & Germanos

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×