Bună ziua, numele meu este Eric Schmidt, șef Google și sunt dependent de BlackBerry!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.650 ori
<b>Bună ziua, numele meu este Eric Schmidt, șef Google și sunt dependent de BlackBerry!</b>Eric Schmidt este șeful Google, companie responsabilă cu Android, printre altele, iar oficialul sau nu se ferește să se afișeze în public cu telefonul sau BlackBerry. într-un interviu recent cu The Guardian, Schmidt afirma că nu se poate...

Eric Schmidt este șeful Google, companie responsabilă cu Android, printre altele, iar oficialul sau nu se ferește să se afișeze în public cu telefonul sau BlackBerry. într-un interviu recent cu The Guardian, Schmidt afirma că nu se poate despărți de acest handset, cu care a fost surprins de mai multe ori în ultimii ani.

Oficialul afirmă că tastatura fizică a acestor terminale e cea care îl atrage. Majoritatea terminalelor Android dispun de ecrane full touch și nu adopta tastaturi, iar cele care au input QWERTY fizic datează deja de mai bine de un an. în vreme ce imaginea BlackBerry, Alicia Keys a fost surprinsă cu un iPhone de mai multe ori, oficialul Google a preferat BlackBerry. Se pare că fidelitatea față de un brand e un element al trecutului.

Eric Schmidt BlackBerry

Un lucru e sigur: în afară de Steve Wozniak îmi vine greu să cred că veți vedea pe cineva de la Apple folosind un terminal Android, Windows Phone sau BlackBerry. Deci la Apple se poarta atasarea fata de iPhone, sau cel putin aparentele.  în fine, câtă vreme o persoană își face treaba cu un astfel de device, nu văd nici o problemă, poate doar pentru imaginea companiei pe care o conduce... Unde sunt vremurile lui HTC Desire Z apreciat pentru input QWERTY?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×