Gersim Impex, cel mai mare distribuitor de tablete și smartphone-uri din România, se așteaptă la creșteri de 10-15% pentru 2016

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.399 ori
<b>Gersim Impex, cel mai mare distribuitor de tablete și smartphone-uri din România, se așteaptă la creșteri de 10-15% pentru 2016</b>Un lucru nu tocmai cunoscut, este și faptul că cel mai mare distribuitor de smartphone-uri și tablete de pe piața locală este Gersim Impex. Această companie fondată &icirc;n 2002, are la ora actuală contracte de distribuție cu principalii...

Un lucru nu tocmai cunoscut, este și faptul că cel mai mare distribuitor de smartphone-uri și tablete de pe piața locală este Gersim Impex. Această companie fondată în 2002, are la ora actuală contracte de distribuție cu principalii producători din zona mobilă: Samsung, LG, Sony, respectiv Lenovo.

Cum cererea de smartphone-uri este într-o continuă creștere și în România, compania aici de față a înregistrat creșteri impresionante ale cifrei de afaceri în ultimii ani. Astfel, de la o cifră de afaceri de 20 milioane de euro în 2010, compania a ajuns în 2015 la o cifră de afaceri de aproximativ 180 milioane de euro.

Grație unui interviu marca Ziarul Financiar, aflăm mai multe detalii despre țelul companiei pentru acest an direct din partea directorului de vânzări, Bogdan Iftemie. Acesta scoate la iveală faptul că pentru 2016, compania dorește creșterea business-ului cu 10, sau chiar 15% față de 2015. Estimarea se bazează desigur pe baza unor calcule făcut inițial.

Totodată, Bogdan Iftemie afirmă că vânzările de tablete scad destul de puternic, în timp ce smartphone-ul se află în acest moment în zona de implus, de fashion. Aparent, piața exercită o mare cerere pentru telefoanele de volum, categorie de device-uri reprezentate de către prețurile mici.

Rămâne de văzut dacă Gersim Impex va reuși să-și atingă scopurile, detaliu ce va fi dezvăluit peste 10 luni din acest moment.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×