Aplicația Google+ ajunge la versiunea v7.2; se remarcă modificări la nivel de UI și mici îmbunătățiri

Autor:  | Publicat în:  Google 972 ori
<b>Aplicația Google+ ajunge la versiunea v7.2; se remarcă modificări la nivel de UI și mici îmbunătățiri</b>&Icirc;n vara anului 2011, mai precis &icirc;n luna iunie pe piață debuta o nouă rețea de socializare numită&nbsp;Google+. Cum era de așteptat, nu a durat mult și am primit o aplicație dedicată Google+ pentru smartphone-uri și tablete, software...

În vara anului 2011, mai precis în luna iunie pe piață debuta o nouă rețea de socializare numită Google+. Cum era de așteptat, nu a durat mult și am primit o aplicație dedicată Google+ pentru smartphone-uri și tablete, software ce ajunge acum la versiunea v7.2. Noul update se distribuie în acest moment, iar în rândurile de mai jos aflăm câte ceva despre modificările aduse.

Deși ne așteptam la nouăți majore pentru această versiune, se pare că nu este cazul, aplicația sosind cu doar câteva modificări la nivel de UI. De asemenea, se remarcă și unele îmbunătățiri la capitolul navigare în aplicație.

Printre aceste puține actualizări se află și Google Chrome Custom Tabs, modalitate prin care putem deschide link-urile din aplicații într-o fereastră ce va încarca paginile mult mai rapid. Nu în ultimul rând, noua versiune Google+ ne aduce și funcția de istoric pentru căutările realizate în aplicație.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×