Românii au cumpărat cu 26% mai multe smartphone-uri în primul trimestru din 2016 comparativ cu anul trecut

1.034 ori
<b>Românii au cumpărat cu 26% mai multe smartphone-uri în primul trimestru din 2016 comparativ cu anul trecut</b>Un raport marca Ziarul Financiar ne aduce astăzi informații interesante cu privire la comportamentul publicul român în materie de achiziții de smartphone-uri. Descoperim că în primul trimestru al acestui an, românii au cumpărat cu 26% mai multe terminale

Prin intermediul unui raport emis de către Ziarul Financiaraflăm astăzi detalii interesante cu privire la comportamentul publicului român din punct de vedere al achizițiilor de smartphone-urilor. Mai precis, descoperim că în primul trimestrul al acestui an, pe plan local au fost comercializate cu 26% mai multe terminale mobile inteligente comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

De asemenea, aflăm de aici faptul că Huawei România a comercializat în primul trimestru din 2016, de 4 ori mai multe smartphone-uri decât anterior - vânzări ce plasează compania acum pe locul 2 în topul celor mai mari jucători de pe piață. Acest lucru se întâmplă și datorită faptului că Huawei a început să lanseze terminale din ce în ce mai arătoase cum este cazul lui Mate S, sau Huawei P9, dar și a modelelor accesibile ca Huawei P9 Lite.

Se ajunge astfel la o cotă de piață de 12% ca număr de smartphone-uri vândute. Interesant este și faptul că Allview cade acum pe locul cu numărul 3, în timp ce Samsung România continuă a-și păstra prima poziție în cadrul acestui top. Huawei are mari așteptări ca până la finalul acestui an să se regăsească tot pe poziția secundă, distanțându-se de companiile rivale de pe plan local.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×