Gigabyte GSMart AKU A1, un telefon midrange arătos la mai puțin de 250 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Gigabyte 1.947 ori
<b>Gigabyte GSMart AKU A1, un telefon midrange arătos la mai puțin de 250 de dolari</b>Gigabyte este o companie care operează pe zona smartphone de câțiva ani și astăzi descoperim în Rusia un terminal arătos cu specificații midrange. E vorba despre Gigabyte GSmart AKU A1, pe care îl puteți admira mai jos. &nbsp; Ne interesează...

Gigabyte este o companie care operează pe zona smartphone de câțiva ani și astăzi descoperim în Rusia un terminal arătos cu specificații midrange. E vorba despre Gigabyte GSmart AKU A1, pe care îl puteți admira mai jos.

Ne interesează handseturile din Rusia, deoarece ele pot ajunge oricând și la noi, cum a fost cazul cu terminalele Oppo. Revenind la modelul de față acesta este un dual SIM atractiv că design, cu un procesor quad core MediaTek MT6589M la interior, la o frecvență de 1.2 GHz. Alte dotări includ 4 GB memorie internă, 1 GB RAM, Android 4.2 drept OS și o carcasă din plastic cu finisaj soft touch.

Telefonul măsoară 12.35 mm în grosime, sosește pe alb sau pe negru și vine cu un slot microSD ce suportă până la 32 GB stocare extra. Handsetul încorporează și o baterie Li-Ion de 2000 mAh, care asigură 300 de ore de funcționare în standby, iar ecranul său este un TFT LCD de 4.5 inch, cu rezoluție de 854 x 480 pixeli. în spatele terminalului se afla o cameră de 5 MP, iar acest model costă 241 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×