CyanogenMod 10.2 bazat pe Android 4.3 este disponibil pe unele terminale

Autor:  | Publicat în:  Cyanogen 2.423 ori
<b>CyanogenMod 10.2 bazat pe Android 4.3 este disponibil pe unele terminale</b>Echipa CyanogenMod a ajuns la un nou stadiu al dezvoltării software-ului sau, astfel ca la câteva săptămâni după lansarea lui Android 4.3 Jelly Bean vedem și lansarea lui CyanogenMod 10.2, bazat pe acesta. &nbsp; Deocamdată doar câteva terminale...

Echipa CyanogenMod a ajuns la un nou stadiu al dezvoltării software-ului sau, astfel ca la câteva săptămâni după lansarea lui Android 4.3 Jelly Bean vedem și lansarea lui CyanogenMod 10.2, bazat pe acesta.

Deocamdată doar câteva terminale se afla pe listă, printre care și modele Samsung. E vorba despre Galaxy S III în versiunea americană, Samsung Captivate și Samsung Relay 4G, printre altele. și Nexus 7 2013 suportă acest release și e vorba aici despre un ROM nightly, iar dacă vă simțiți curajoși zona de download se află aici.

Pentru a folosi acest ROM aveți nevoie de un ZIP flashable Gapps (aici) și că de obicei de un backup pentru ROM-ul actual pe care îl folosiți, în caz că va merge prost ceva. Rețineți că acesta este primul build CyanogenMod pentru noul Nexus 7, începutul unei prietenii frumoase, dacă pot spune așa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×