Gionee anunță smartphone-ul de buget Pioneer P2M; telefon cu baterie de 3000 mAh și preț de 110$

Autor:  | Publicat în:  Gionee 1.086 ori
<b>Gionee anunță smartphone-ul de buget Pioneer P2M; telefon cu baterie de 3000 mAh și preț de 110$</b>Astăzi cei de la Gionee au dezvăluit un nou device low-end, și anume modelul Pioneer P2M, telefon ce rulează Android 5.1 Lollipop din fabrică cu interfața Amigo 3.0 aplicată peste. Acest device nu impresionează foarte mult la capitolul design, dar...

Astăzi cei de la Gionee au dezvăluit un nou device low-end, și anume modelul Pioneer P2M, telefon ce rulează Android 5.1 Lollipop din fabrică cu interfața Amigo 3.0 aplicată peste. Acest device nu impresionează foarte mult la capitolul design, dar pentru prețul de 110$ suntem dispuși să sărim peste acest aspect.

Din punct de vedere tehnic, Pioneer P2M aduce un display IPS de 4 inch cu rezoluție 800 x 480 pixeli, un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare, memorie ce poate fi extinsă prin intermediul unui card microSD de până la 32 GB. Primim o cameră foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED și un senzor selfie de 2 megapixeli.

La capitolul conectivitate, avem parte de 3G, suport dual-SIM, WiFi 802.11 b/g/n, un port microUSB v2.0, Bluetooth și un jack audio de 3.5 mm. Pe lângă toate aceste specificații, Pioneer P2M reușește să impresioneze atunci când vine vorba de bateria integrată la pachet, aceasta fiind o unitate de 3000 mAh, modul destul de mare pentru un telefon de 4 inch.

Potrivit producătorului, bateria lui Pioneer P2M oferă până la 15 ore de autonomie în modul convorbire, sau 300 ore în modul standby. Acest terminal low-end măsoară 10.9 mm în grosime, și va fi disponibil în 3 variante de culoare: alb, negru și auriu.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×