Huawei programează un eveniment de presă pentru 26 februarie în cadrul MWC 2017

767 ori
<b>Huawei programează un eveniment de presă pentru 26 februarie în cadrul MWC 2017</b>Acum că IFA 2017 a luat sfârșit, este momentul să ne concetrăm atenția către Mobile World Congress - târg ce va fi desfășurat în perioada 27 februarie - 2 martie. Astăzi cei de la Huawei confirmă faptul că o conferință de presă pre-MWC este programată

Mai toate companiile care se respectă decid să aibă evenimente în afara târgurilor de tehnologie, fix cum s-a întâmplat și de curând cu CES 2017. Același comportament din partea producătorilor îl vom remarca și la Mobile World Congress 2017, show tech care în mod normal își va deschide porțile pe data de 27 februarie.

Deja unele firme și-au anunțat evenimentele pre-MWC, iar printre aceștia îi avem de astăzi și pe cei de la Huawei. Compania confirmă conferința de presă programată pentru data de 26 februarie și aflăm că invitația primită de către unele publicații amintește de faptul că Huawei își va prezenta aici cele mai noi inovații tech la care au lucrat în ultima perioadă.

Evenimentul este programat pentru ora 15:00 (ora României) și cel mai probabil vom vedea lansată o nouă tabletă aici, sau poate chiar un nou smartwatch. Seria de terminale mobiel P10 ar urma să debuteze ceva mai târziu, fiind deja vehiculat intervalul martie-aprilie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×