Gionee Elife E8 Mini se dezvăluie în GFXBench; smartphone high-end cu display QHD și 3 GB memorie RAM

660 ori
<b>Gionee Elife E8 Mini se dezvăluie în GFXBench; smartphone high-end cu display QHD și 3 GB memorie RAM</b>Astăzi, testul benchmark GFXBench ne dezvăluie un nou smartphone pregătit de către chinezii de la Gionee, de această dată fiind vorba de un terminal cu adevărat high-end. Numele acestuia este Gionee Elife E8 Mini (GN9008), iar printre...

Astăzi, testul benchmark GFXBench ne dezvăluie un nou smartphone pregătit de către chinezii de la Gionee, de această dată fiind vorba de un terminal cu adevărat high-end. Numele acestuia este Gionee Elife E8 Mini (GN9008), iar printre specificațiile sale avem parte și de un display de 4.6 inch cu rezoluție Quad HD.

La pachet se mai află 3 GB memorie RAM, un procesor octa-core MediaTek MT6795 pe 64-bit, un GPU PowerVR G6200, o cameră foto principală de 24 megapixeli și un senzor selfie de 8 megapixeli.

Potrivit informațiilor de mai sus, acest terminal pregătit de Gionee va sosi cu sistemul de operare Android 5.0 Lollipop și interfața customizată Amigo OS. Cât despre diagonala de doar 4.6 inch, această componentă ar putea fi reală, luând în considerare faptul că modelul E7 Mini sosește cu panou de 4.7 inch.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×