Vodafone oferă reduceri de până la 100% la telefoanele din promoție achiziționate cu abonament pe 2 ani

1.331 ori
<b>Vodafone oferă reduceri de până la 100% la telefoanele din promoție achiziționate cu abonament pe 2 ani</b>&Icirc;n perioada 21 aprilie - 30 aprilie, operatorul Vodafone Rom&acirc;nia desfășoară o campanie specială de reduceri prin care se oferă reduceri de p&acirc;nă la 100% la telefoanele din promoție ce sunt achiziționate &icirc;mpreună cu un...

În perioada 21 aprilie - 30 aprilie, operatorul Vodafone România desfășoară o campanie specială de reduceri prin care se oferă reduceri de până la 100% la telefoanele din promoție ce sunt achiziționate împreună cu un abonament pe 2 ani. Această oferă se aplică doar pentru comenzile efectuate online.

Telefonul oferit la un preț de doar 1 euro împreună cu abonamentul RED 25, este Sony Xperia M2 Aqua, terminal rezistent la apă ce ne aduce un display qHD de 4.8 inch, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, 4G LTE, și o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED.

Achiziția acestui device la un abonament din gama RED, vă aduce totodată și 4 luni de trafic internet nelimitat. De asemenea, putem profita și de oferta prin care pentru 1 euro la abonamentul RED 25 vom primi atât un phablet de 6 inch Smart 4 Max, cât și un smartphone de Smart 4.

Vă reamintim că la Vodafone puteți regăsi și noile terminale Samsung Galaxy S6, respectiv S6 Edge cu prețuri ce încep de la lei fără abonament. Lista completă de terminale mobile ce au parte de reduceri, poate fi găsită aici.

Prețuri:

  • Galaxy S6 32 GB - 3.229 lei (fără abonament)
  • Galaxy S6 Edge 32 GB - 3.805 lei (fără abonament)
⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×