Gionee Elife S5.1, cel mai subțire smartphone din lume disponibil acum În China prin precomandă la un preț de 325$

Autor:  | Publicat în:  Gionee 1.106 ori
<b>Gionee Elife S5.1, cel mai subțire smartphone din lume disponibil acum În China prin precomandă la un preț de 325$</b>Lansat la începutul lunii septembrie, Gionee Elife S5.1 este noul cel mai subțire smartphone din lume cu o talie de doar 5.15 mm, această dimensiune fiind cu 0.30 mm mai mică față de cea a lui Gionee Elife S5.5, terminal ce măsura 5.55 mm. Astăzi,...

Lansat la începutul lunii septembrie, Gionee Elife S5.1 este noul cel mai subțire smartphone din lume cu o talie de doar 5.15 mm, această dimensiune fiind cu 0.30 mm mai mică față de cea a lui Gionee Elife S5.5, terminal ce măsura 5.55 mm. Astăzi, aflăm că Elife S5.1 este disponibil la pre-comandă în China prin intermediul JD.com.

După cum am aflat anterior, Gionee Elife S5.1 dispune de un display Super AMOLED HD de 4.8 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400 de 1.2 GHz, un GPU Adreno 305, 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare, o cameră foto principală de 8 megapixeli și o cameră secundară de 5 megapixeli.

Gionee Elife S5.1, cel mai subțire smartphone din lume disponibil acum În China prin precomandă la un preț de 325$

De asemenea, mai regăsim și conectivitate LTE, WiFi, Bluetooth 4.0, o baterie de 2.100 mAh și interfața Amigo OS aplicată peste Android 4.3 JellyBean. Cu toate că dotările de mai sus par a fi destul de bune, Elife S5.1 nu dispune de un slot pentru carduri microSD, așa că va trebui să folosim și o soluție de stocare în cloud.

Din punct de vedere al prețului, aflăm că Gionee Elife S5.1 se vinde în aceste momente prin pre-comandă pe piața din China la un preț de 325$. Acest device este disponibil în 4 variante de culoare (alb, negru, roz, albastru), și este așteptat să sosească și pe piața din România sub branding Allview (posibil X3 Soul) cât de curând.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×