Gionee Elife S5.1, cel mai subțire smartphone din lume disponibil acum În China prin precomandă la un preț de 325$

Autor:  | Publicat în:  Gionee 1.151 ori
<b>Gionee Elife S5.1, cel mai subțire smartphone din lume disponibil acum În China prin precomandă la un preț de 325$</b>Lansat la începutul lunii septembrie, Gionee Elife S5.1 este noul cel mai subțire smartphone din lume cu o talie de doar 5.15 mm, această dimensiune fiind cu 0.30 mm mai mică față de cea a lui Gionee Elife S5.5, terminal ce măsura 5.55 mm. Astăzi,...

Lansat la începutul lunii septembrie, Gionee Elife S5.1 este noul cel mai subțire smartphone din lume cu o talie de doar 5.15 mm, această dimensiune fiind cu 0.30 mm mai mică față de cea a lui Gionee Elife S5.5, terminal ce măsura 5.55 mm. Astăzi, aflăm că Elife S5.1 este disponibil la pre-comandă în China prin intermediul JD.com.

După cum am aflat anterior, Gionee Elife S5.1 dispune de un display Super AMOLED HD de 4.8 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400 de 1.2 GHz, un GPU Adreno 305, 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare, o cameră foto principală de 8 megapixeli și o cameră secundară de 5 megapixeli.

Gionee Elife S5.1, cel mai subțire smartphone din lume disponibil acum În China prin precomandă la un preț de 325$

De asemenea, mai regăsim și conectivitate LTE, WiFi, Bluetooth 4.0, o baterie de 2.100 mAh și interfața Amigo OS aplicată peste Android 4.3 JellyBean. Cu toate că dotările de mai sus par a fi destul de bune, Elife S5.1 nu dispune de un slot pentru carduri microSD, așa că va trebui să folosim și o soluție de stocare în cloud.

Din punct de vedere al prețului, aflăm că Gionee Elife S5.1 se vinde în aceste momente prin pre-comandă pe piața din China la un preț de 325$. Acest device este disponibil în 4 variante de culoare (alb, negru, roz, albastru), și este așteptat să sosească și pe piața din România sub branding Allview (posibil X3 Soul) cât de curând.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×