iPhone 6 va fi rezistent la apă și aproape indestructibil, conform unei surse din China

1.690 ori
<b>iPhone 6 va fi rezistent la apă și aproape indestructibil, conform unei surse din China</b>Se pare că iPhone 6 încă ne mai poate surprinde, chiar și cu câteva ore înainte de anunțul său oficial. Surse din China ar fi lăsat să scape informații, conform cărora noul terminal Apple ar fi aproape indestructibil și rezistent la apă....

Se pare că iPhone 6 încă ne mai poate surprinde, chiar și cu câteva ore înainte de anunțul său oficial. Surse din China ar fi lăsat să scape informații, conform cărora noul terminal Apple ar fi aproape indestructibil și rezistent la apă.

Handsetul nu e doar rezistent la zgârieturi, ci pur și simplu rezistent la spargere și distrugere. Aceeași sursă confirmă că iPhone 6 va avea 2 variante, una de 4.7 inch și una de 5.5 inch și va sosi în 3 versiuni de culoare: auriu, argintiu/alb și gri (Space gray). Toate modelele vor avea ecran din sticlă de safir, după cum ne asteptam. E interesant că teste de pe YouTube au arătat că safirul e rezistent la zgârieturi, dar predispus la spargere, mai ales dacă scăpați telefonul.

iPhone 6 va fi rezistent la apă și aproape indestructibil, conform unei surse din China

Lista de specificații din China menționează și o baterie de 1810 mAh, mai mică decât indicau alte zvonuri din această săptămână. Gândiți-vă numai la Nexus 4 și faptul că avea o baterie de 2100 mAh, cu aproape 2 ani în urmă. Mai aflăm că modelul de 5.5 inch va avea 2 GB RAM, iar cel de 4.7 inch doar 1 GB. Procesorul rămâne acel dual core Apple A8, despre care știam deja și e menționată pe listă și funcția TV out, probabil doar via AirPlay.

Slotul SIM rămâne unul nano SIM, iar grosimea este de 7 mm. Sună realist dotările?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×