Spy Shop Black Friday 2017

Gionee Elife S5.5 disponibil acum și În nuanța de culoare albastră; varianta roz va sosi În curând

Autor:  | Publicat în:  Gionee 976 ori
<b>Gionee Elife S5.5 disponibil acum și În nuanța de culoare albastră; varianta roz va sosi În curând</b>Un terminal care a reușit să ajungă foarte cunoscut la nivelul întregii lumi este și Gionee Elife S5.5, nume care deși la prima vedere nu spune multe, acesta reprezintă denumirea celui mai subțire smartphone de piață (5.55 mm). După cum bine...

Un terminal care a reușit să ajungă foarte cunoscut la nivelul întregii lumi este și Gionee Elife S5.5, nume care deși la prima vedere nu spune multe, acesta reprezintă denumirea celui mai subțire smartphone de pe piață (5.55 mm). După cum bine știm, terminalul cu pricina a sosit și la noi pe plan local sub numele Allview X2 Soul.

Acesta din urmă a primit de curând o recenzie detaliată din partea Mobilissimo ce poate fi regăsită chiar aici. Revenind la știrea de astăzi, din câte putem observa, cei de la Gionee au introdus o nouă variantă de culoare pentru Elife S5.5, nuanță denumită “Maldive blue”.

Până în acest moment, Gionee Elife S5.5 era disponibil în trei nuanțe de culoare: auriu, negru și alb, gamă de culori ce iată se îmbogățește acum. De asemenea, aflăm și faptul că Gionee va aduce și culoarea roz ce este destinată publicului feminin. Rămâne de văzut dacă și Allview va aduce aceste nuanțe de culoare în România.

▶▶▶ Sony Xperia XZ1 la 2.591 lei ◀◀◀
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×