Tableta Xiaomi MiPad poate fi cumpărată și În Europa; Se livrează pe 10 iulie de la un retailer italian; Iată prețul!

1.608 ori
<b>Tableta Xiaomi MiPad poate fi cumpărată și În Europa; Se livrează pe 10 iulie de la un retailer italian; Iată prețul!</b>Probabil știți de isteria provocată de produsele Xiaomi în China. Ele sunt epuizate în doar minute sau secunde de la punerea în vânzare, cum a fost și cazul tabletei Xiaomi MiPad, cu 50.000 de unități vândute în sub 4 minute. Acum se pare că...

Probabil știți de isteria provocată de produsele Xiaomi în China. Ele sunt epuizate în doar minute sau secunde de la punerea în vânzare, cum a fost și cazul tabletei Xiaomi MiPad, cu 50.000 de unități vândute în sub 4 minute. Acum se pare că putem găsi și în Europa acest produs.

Tableta cu ecran de 7.9 inch și puternicul procesor Nvidia Tegra K1 la bord e disponibilă prin retailerul italian Xiaomishop.it. în acest moment știm că stocul de tablete din China este gol și va fi suplimentat pe 8 iulie. Totuși resellerul italian promite că va livra produsele pe 10 iulie. MiPad costa la ei 299 de euro și există o taxă de 14 euro pentru livrare în Europa. Cei de la Gizchina oferă și o reducere de 4% dacă introduceți codul GIZXIAOMI la achiziție.

Tot ei confirmă că firma italiană este de încredere, afirmând că au primit produsul după doar 24 de ore de la comandă. La prețul menționat anterior primiți un produs foarte atractiv, cu ecran cu rezoluție la nivel Retina, cel mai puternic procesor de pe un device Android, Tegra K1, Android 4.4 ca OS cu MIUI V5 peste și 2 GB RAM. Este inclusă și o baterie de 6700 și camere Sony cu deschidere F/2.0.

Cum vă sună oferta?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×