Gionee M11 și M11s marchează revenirea brandului chinez, după un an de la faliment

972 ori
<b>Gionee M11 și M11s marchează revenirea brandului chinez, după un an de la faliment</b>După o absență de mai bine de un an din scena tech iată că producătorul chinez Gionee revine cu forțe proaspete, asta după ce în 2018 compania își declara falimentul. Aflam la acea vreme că firma avea serioase probleme financiare

După o absență de mai bine de un an din scena tech iată că producătorul chinez Gionee revine cu forțe proaspete, asta după ce în 2018 compania își declara falimentul. Aflam la acea vreme că firma avea serioase probleme financiare, fiind obligată să-și vândă brevetele și a plăti datoriile adunate. Deși credeam că șansele de revenire sunt infime, iată că acum Gionee renaște prin două telefoane noi.

Gionee M11

Acestea sunt Gionee M11 și Gionee M11s, telefoane din zona mid-range de preț proaspăt certificate de către TENAA. Cu toate că nu avem detaliile complete, aflăm că ambele telefoane vor sosi cu scanner de amprente fizic în spate, cameră duală de 16 + 5 mpx și senzor selfie de 13 mpx găzduit într-un decupaj picătură din ecran.

Gionee M11

Apropo de ecran, se pare că vom avea panouri de 6.2 - 6.3 inch pe aceste telefoane, rezoluția oferită fiind FHD+. Una dintre configurații include 6 GB RAM + 128 GB de stocare flash și aflăm că vor exista 3 variante de culoare: negru, albastru și verde. Gionee M11 vine cu baterie de 4000 mAh, în vreme ce M11s primește un acumulator de 5000 mAh. 

Detalii despre momentul lansării nu au fost oferite încă, astfel că așteptăm noi materiale teaser!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×