Gionee M2017 primeşte certificarea TENAA în China, este un terminal cu spate din piele şi baterie gigantică de 7000 mAh

1.001 ori
<b>Gionee M2017 primeşte certificarea TENAA în China, este un terminal cu spate din piele şi baterie gigantică de 7000 mAh</b>Vedeam anterior o serie de fotografii chiar interesante ce ne prezentau un smartphone Gionee încă nelansat pe piață, model al cărui design pare a avea puțină inspirație de la gama Vertu. Totuși, acesta este un adevărat flagship, unul ce ne aduce la pachet

Se complică povestea acelui model de telefon Gionee ce părea să aibă ecran curbat, camera duala şi spate din piele. Părând a fi inspirat dintr-un Vertu, acum handsetul se dovedeşte un adevărat battery phone, dacă ne luăm după dotările sale. El a fost certificat de către TENAA recent, ocazie cu care am aflat mai multe despre el.

Gionee M2017

Cunoscut că Gionee M2017 handsetul vine cu un ecran AMOLED de 5.7 inch cu rezoluţie Quad HD, iar la bord se află un procesor MediaTek Helio P10 (octa core, 1.95 GHz), plus GPU Mali-T860. Primim şi 6 GB RAM, 128 GB stocare şi aparent nu există slot microSD aici. În spate e menţionată o cameră duală cu senzori de 12 şi 13 MP, iar în faţă una de 8 MP pentru selfie.

Butonul Home integrează un scanner de amprente, iar ca OS avem Android 6.0.1 Marshmallow. Telefonul e masiv, cu o talie de 10.65 mm şi greutate de 230 de grame, lucru justificat de bateria enormă de 7000 mAh. Gionee M2017 mai dispune şi de suport 4G LTE, VoLTE, infraroşu, WiFi şi Bluetooth. Un device foarte inedit, care are toate şansele să ajungă integrat şi în portofoliul Allview.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×