Gionee M6S Plus este certificat de TENAA; phablet de 6 inch cu 6 GB RAM!

1.479 ori
<b>Gionee M6S Plus este certificat de TENAA; phablet de 6 inch cu 6 GB RAM!</b>Autoritatea chineză TENAA tocmai ce a certificat în aceste zile și smartphone-ul Gionee M6S Plus - un soi de actualizare adusă modelului standard M6. Upgrade-ul se remarcă în special la capitolul memorie RAM, făcându-se trecerea de la un modul de 4 GB la

Leak-urile cu Samsung Galaxy S8 sunt acum de domeniul trecutului, așa că ne îndreptăm atenția către următoarele smartphone-uri ce vor poposi pe piață. Unul dintre acestea va fi și Gionee M6S Plus, o actualizare interesantă a versiunii standard M6 ce era dezvăluită în vara anului trecut. Ne putem aștepta ca și accest succesor să fie prezentat tot în vară, fiind mari șanse să îl vedem cel mai probabil în iulie.

Gionee M6S PLus

Din punct de vedere hardware, schimbarea majoră comparativ cu modelul precedent este reprezentată de către includerea unui chip de 6 GB RAM aici vs. 4 GB RAM anterior. Avem fix același display de 6 inch cu rezoluție Full HD și tehnologie Super AMOLED, procesorul octa-core Helio P10 de 2.0 GHz și 128 GB spațiu intern de stocare + slot microSD.

Gionee M6S Plus păstrează și bateria de 6020 mAh, iar pe partea de fotografiere întâlnim un senzor selfie de 8 megapixeli și o cameră principală de 16 megapixeli. Din păcate tot Android 6.0 Marshmallow se află și pe această ediție actualizată!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×