Samsung Galaxy S8 hands-on - ce spun site-urile din .com despre Galaxy S8 şi S8+: între "corpuri superbe" şi un asistent virtual omniprezent

Autor:  | Publicat în:  Samsung 4.470 ori
<b>Samsung Galaxy S8 hands-on - ce spun site-urile din .com despre Galaxy S8 şi S8+: între "corpuri superbe" şi un asistent virtual omniprezent</b>Imediat după prezentarea oficială a lui Samsung Galaxy S8 şi S8+ a început să plouă cu hands-on-uri, după cum era şi de aşteptat de altfel. Până ne vine şi nouă rândul la evenimentul de pe 30 martie seara, am decis să facem un round-up internaţional..

Imediat după prezentarea oficială a lui Samsung Galaxy S8 şi S8+ a început să plouă cu hands-on-uri, după cum era şi de aşteptat de altfel. Până ne vine şi nouă rândul la evenimentul de pe 30 martie seara, am decis să facem un round-up internaţional, pentru a vedea ce spun site-urile mari din .com în zona tech despre noile flagship-uri. Aş spune că e de bine pentru Samsung şi mai ales designul i-a impresionat pe jurnalişti.

1. The Verge: "cel mai arătos telefon pe care l-am ţinut în mâna"

Cei de la The Verge afirmă că Galaxy S8 e cel mai arătos telefon pe care l-au ţinut în mână, dar şi că e mai mic decât te aştepţi. Aparent în ciuda utilizării ample a sticlei, terminalul nu e chiar atât de magnet de amprente sau alunecos. Scannerul de iris este de asemenea lăudat, deşi redactorii au preferat deblocarea pe bază de scanare facială, care ar fi surprinzător de rapidă.

Camera selfie ar fi serios upgradată, după cum arată primele capturi ale bloggerilor şi aparent Bixby pare promiţător, deşi demo-urile au fost cam limitate.

2. Phone Arena: "e mult potenţial aici, dar Samsung trebuie să investească în Bixby"

Ca şi restul site-urilor mari Phone Arena s-a axat mai mult pe design în experienţa sa hands-on. Ei afirmă şi că feedbackul haptic al butonului Home cel nou nu se ridică totuşi la înălţimea celui de pe iPhone 7. Designul este numit "foarte Samsung", distinctiv şi plăcut privirii, în vreme ce ecranul AMOLED curbat e descris drept "nemaivăzut". Calitatea e impresionantă la prima vedere, imaginile având o fluiditate şi claritate deosebită, iar culorile arată excelent.

Aflăm şi că Galaxy S8+ e mai lat decât Galaxy S7 Edge, dar şi că Galaxy S8 cel mic e greu de folosit cu o singură mână.

3. GSMArena: "experienţă pozitivă cu noul Grace UX"

De la GSMArena aflăm că Samsung de fapt nu foloseşte TouchWiz peste Android Nougat pe noile telefoane, ci noul Grace UX. El îi este superior lui TouchWiz prin elegantă şi funcţionalitate şi are potenţialul de a se mişca fluid pe termen lung. Iconurile sunt mai rotunjite pentru a se potrivi cu colţurile rotunjite ale ecranului, iar app drawer-ul se activează ca la Pixel cu un swipe în sus.

Bixby pare să fi convins redactorii legat de potenţialul său, realizând practic din comandă vocală orice puteţi realiza şi din touch. Suportă traducere în 52 de limbi şi poate regla luminozitatea, face selfie-uri şi multe altele. Cele câteva fotografii făcute cu camera lui S8 dezvăluie un alb excelent randat şi selfie-uri în care se vede autofocalizarea făcând treaba bună.

4. BGR.com: "design mai bun decât iPhone"

S8

BGR.com tine să sublinieze că în ciuda tuturor scăpărilor, mai sunt aspecte pe care nu le ştie publicul despre Galaxy S8. Designul e descris ca "incredibil" şi telefonul dă senzaţia că e "imposibil de subţire". Chiar şi Galaxy S8+ e considerat foarte comod, datorită muchiilor curbate. Oferă senzaţia că ar fi mai compact decât iPhone 7 Plus cumva.

Nici aceşti redactori nu sunt impresionaţi totuşi de butonul Home, care nu se compară cu cel nou de la Apple, care imită ideal un click real. E şi primul hands-on în care văd lăudat DeX, sistemul dock care transforma S8 în înlocuitor de PC. Trecerea se face instant, iar optimizarea aplicaţiilor de productivitate ar fi excelentă. Aplicaţiile se deschid chiar mai rapid decât pe MacBook-ul folosit de jurnalişti.

5. Engadget: "schimbări mari în corpuri arătoase"

Engadget: "schimbări mari în corpuri arătoase"

Nu putea lipsi nici o analiză a celor de la Engadget. Ei afirmă că nici o randare sau scăpare de până acum nu îţi poate face o idee cu privire la cât de bine arată acest smartphone. Faţă de Note 7 e mai arătos Galaxy S8 aparent şi aminteşte puţin de Huawei Honor Magic, spun redactorii. Selfie-urile wide angle de 8 MP sunt lăudate, iar Samsung are şi filtre şi stickere haioase la pachet.

Engadget ține să menţioneze că e cam greu să ajungi comod cu degetul la scannerul de amprente din spate. Comoditatea la utilizare şi tinere în mână e confirmată şi telefoanele, deşi mari, încap fără probleme în buzunar. Varianta nouă de interfaţă dă senzația de "lite" şi nu e greoaie.

Concluzia? Toată lumea e impresionată de design, de butonul Home cel nou nu prea, iar Bixby şi camera nu au fost testate amănunţit încă. Camera selfie în schimb a primit ceva teste şi un mare thumbs up, iar DeX pare promiţător. Am văzut că şi Engadget, dar şi Anandtech se plâng de amplasarea scannerului de amprente, care nu e comod de apăsat. Toate acestea le vom confirma sau infirma mâine seară! 

Vă reamintiesc că puteți deja precomanda cele două telefoane și v-am centralizat câte o listă cu magazinele online și operatorii care distribuie cele doua Samsung-uri! Lista cu prețuri a lui Galaxy S8 e aici, iar cea a lui Galaxy S8+ o puteți accesa de aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×