Gionee S10 Plus se lasă admirat în fotografii reale; phablet de 5.5 inch cu cameră duală

1.029 ori
<b>Gionee S10 Plus se lasă admirat în fotografii reale; phablet de 5.5 inch cu cameră duală </b>Agenția chineză TENAA certifica zilele trecute smartphone-ul Gionee S10, iar astăzi îl vedem reprezentat în fotografii reale pe Gionee S10 Plus - varianta phablet ce păstrează atât design-ul, cât și mare parte dintre dotările hardware regăsite pe modelul

Zilele trecute vă informam despre certificarea oferită de TENAA pentru smartphone-ul Gionee S10, un handset ce aduce atât o cameră foto duală pe spate, cât și un astfel de modul dual plasat în partea frontală și destinat bineînțeles capturilor selfie. Astăzi apar primele fotografii reale cu varianta sa Plus ce va păstra mare parte dintre dotări și design-ul, optând în schimb pentru un display mai generos de 5.5 inch.

Gionee S10 Plus

Odată cu aceste imagini aflăm că smartphone-ul va sosi cu display Full HD de 5.5 inch, cu procesor octa-core tactat la o frecvență de 2.5 GHz și cu 4 GB memorie RAM. Vom primi și 64 GB de stocare flash, iar camera foto duală din spate va fi compusă dintr-un senzor principal de 16 megapixeli și unul secundar de 8 megapixeli care ne va oferi funcții bokeh și poate zoom optic 2x.

Gionee S10 Plus

În partea frontală vom avea un modul dual format dintr-un senzor principal de 20 megapixeli și unul secundar de 8 megapixeli care împreună vor lucra pentru realizarea unor selfie-uri inedite. Acest telefon aduce la interior o baterie de 3450 mAh și aflăm că el va fi disponibil pe auriu și negru.

Gionee S10 Plus

Sunt mari șanse să îl vedem adus și pe plan local sub branding Allview în această vară. Rămâne să aflăm totuși pentru ce procesor optează acest nou smartphone, existând și zvonuri referitoare la prezența lui Snapdragon 835 la bord. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×