Gionee M7 Plus apare în noi imagini, aduce mult cu un Huawei Honor 9

898 ori
<b>Gionee M7 Plus apare în noi imagini, aduce mult cu un Huawei Honor 9</b>Smartphone-ul Gionee M7 Plus și-a făcut apariția astăzi în noi imagini, phablet cu display 18:9 care la prima vedere ne amintește într-un fel de modelul Honor 9. Din câte se zvonește aceste viitor terminal urmează a debuta oficial pe data

Nu ştiu dacă mai ţineţi minte, dar Gionee lansa telefoane cu 4 camere cu mult înainte de Huawei şi al său Maimang 6, devenit ulterior Mate 10 Lite sau Nova 2i. Acum Gionee pregăteşte un terminal care invocă imaginea Huawei, modelul M7 Plus, care tocmai a apărut în randările de mai jos.

Gionee M7 Plus

Spatele sau mă duce cu gândul la un Honor 8 sau Honor 9, iar reflexiile circulare de lumină invocă un ZenFone 4. Pe lângă randări au apărut şi fotografii realizate la filmările unei reclame pentru Gionee M7 Plus. Observăm că terminalul vine cu o zonă frontală cu muchii înguste, deci e vorba despre un panou 18:9 aici probabil. Finisajul este de tip brushed metal ca la M7, iar în spate găsim o cameră duală, în vreme ce sub ea se află un scanner de amprente.

Gionee M7 Plus

M7 Plus a fost descoperit în AnTuTu în ultimele zile, cu un ecran cu rezoluţie de 2160 x 1080 pixeli, cu Android 7.1.1 Nougat la bord, cu aşa numitul Amigo OS aplicat peste. Ar trebui să vedem printre dotări şi un procesor Qualcomm Snapdragon 660, 6 GB RAM, 64 GB stocare, iar testul AnTuTu a arătat un scor solid de 103.367 puncte. Gionee ar avea un eveniment programat pentru 26 noiembrie şi vom afla mai multe atunci.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×