Xiaomi Mi Mix 2s își face apariția într-o nouă randare; Aduce o cameră duală în spate

2.055 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 2s își face apariția într-o nouă randare; Aduce o cameră duală în spate</b>În ciuda leak-urilor deloc credibile, Xiaomi Mi Mix 2S este văzut în continuare pregătit de lansare, chiar înainte de startul MWC se pare. Am văzut ieri o schiță asociată acestui produs, iar astăzi descoperim o altă randare care ne prezintă atât

Mulți indică faptul că Xiaomi are în plan lansarea smartphone-ului Mi Mix 2s chiar înainte de startul târgului MWC 2018, asta în situația în care leak-urile din ultima vreme nu au fost tocmai credibile. Am văzut o randare fan-made prin noiembrie anul trecut, iar zilele trecute o presupusă schiță a telefonului însoțită de unele dotări hardware. Pe seama acestei schițe a venit și randarea nouă de mai jos care ne oferă și o privire asupra părții din spate.

Xiaomi Mi Mix 2s

Vedem aici un soi de banner promoțional unde telefonul apare pe negru de această dată, cu o cameră duală în spate integrată destul de interesant aș spune la prima vedere. Observăm ecranul edge to edge cu un mic decupaj în partea din dreapta unde se va afla camera selfie care nu pare deloc estetică în acea zonă.

Sunt menționate câteva dotări precum ecranul de 5.99 inch (probabil cu rezoluție FHD+), cei 8 GB RAM și prezența procesorului octa-core Qualcomm Snapdragon 845. Telefonul ar avea și 256 GB spațiu de stocare flash și potrivit unor speculații recente ar trebui ca telefonul să aducă scanner de amprente integrat în ecran și o cameră duală de 12 megapixeli cu senzori Sony IMX362.

În continuare nu ofer mare credibilitate acestor leak-uri pentru Xiaomi Mi Mix 2s, asta pentru că o lansare a dispozitivului de față acum ar știrbi din popularitatea flagship-ului Mi 7 ce debutează în aprilie. Părerea mea este că Xiaomi va aduce un succesor pentru Mi Mix 2 abia în toamnă și nu de pe acum. Voi ce credeți?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×