Gionee M7 Plus își prezintă ecranul 18:9 și panoul spate din piele în două fotografii reale

1.302 ori
<b>Gionee M7 Plus își prezintă ecranul 18:9 și panoul spate din piele în două fotografii reale</b>Gama M7 a celor de la Gionee este pe cale să primească un nou membru sub forma modelului Gionee M7 Plus pe care îl vedem astăzi în două fotografii reale. Va fi un handset echipat cu display 18:9 și cel mai inedit lucru este prezența

După debutul terminalelor M7 și M7 Power, cei de la Gionee pregătesc lansarea unui al treilea device din gamă, acesta fiind numit Gionee M7 Plus. Vedem handset-ul în primele fotografii astăzi și descoperim că va opta la rândul său pentru un ecran 18:9 și pentru o echipare mai inedită. Vorbim despre un panou spate acoperit în piele ce ne aduce aminte de produsele de lux semnate Vertu.

Gionee M7 Plus

Sunt combinate aici două elemente, modernismul reprezentat de către panoul cu aspect 2:1 și luxul prin seama panoului confecționat din piele. Potrivit informațiilor ce sosesc alături de aceste imagini, se pare că telefonul va oferi un ecran de 6.43 inch, o cameră duală cu bliț dual-tone și un scanner de amprente în spate.

Gionee M7 Plus

Va rula Android Nougat din fabrică alături de interfața Amigo 4.0 și am putea avea aici de-a face cu o ediție exclusivistă, una ce nu ar fi exclus să includă elemente din aur de 18K pe carcasă. Aflăm mai multe odată ce vine și certificarea TENAA.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×